GETUIGENISSEN

'Betere resultaten dan ik ooit had verwacht!'

Allround coaching met oog voor detail! Ook werd het welzijn gemonitord en als een oefening niet goed voelde (rugpijn), vonden we altijd een oplossing. Ik heb het maximale uit de training gehaald zonder te 'moe' te zijn of onder druk te staan. Geweldige sessies waarin ik altijd met een glimlach werd ontvangen! Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om bij Sander te gaan trainen en dankzij hem heb ik geweldige resultaten behaald, beter dan ik ooit had verwacht. Ik zou zijn service aan iedereen aanbevelen, wat je doel ook is.
IRIS DEHANTSCHUTTER

'Sander legt de lat hoger' ​

Sander leert je trots te zijn op je prestaties waardoor ik uitkijk naar de volgende training. Sander heeft op elke vraag een antwoord. Met persoonlijke begeleiding geeft hij je de tools om te groeien in het leven, fysiek en mentaal. Dank je, Sander!
FRANCIS CLAUDIO

'De reden dat ik in een Personal Trainer geloof'

Sander is de reden waarom ik in een Personal Trainer geloof. Hij coacht zowel fysiek als mentaal vanuit de kern. Ik geniet echt van zijn gezelschap vanwege zijn vriendelijke, toegewijde aanpak en zijn kennis van uw persoonlijke behoeften in training.
BRUNO VAN GILS
Café Costume

'Mentale boost' ​

Sinds ik met Sander ben gaan trainen voel ik een echte emotionele verandering. Ik kan me weer beter concentreren, minder mentale vermoeidheid, beter geheugen en minder emotionele druk. Na een aantal jaren van angstaanvallen, kan ik eindelijk voelen dat de oude ik terug is.
ELLEN VALKENIERS
Blush & Brush

'Geweldige resultaten!' ​

Ik zou Sander zeker aanbevelen als PT. We boekten verbluffende resultaten in slechts een paar maanden dankzij zijn ongelooflijke niveau van professionaliteit en motivatie. Zijn kennis van krachttraining komt goed van pas en hij zal zijn training aanpassen aan al je doelen. Hij legt ook veel aandacht op herstel. Dit alles gebeurt op een zeer persoonlijke en vriendelijke manier van werken. Ik zal terugkomen!
ALEXANDER GOOVAERTS
Headlight

'Fitter dan ik ooit ben geweest!' ​

Ik ben echt fitter, sterker en gezonder dan ik ooit ben geweest. Sander haalt je volledige potentieel naar boven en is ongelooflijk goed in het inschatten van je houding, je probleemgebieden en gericht stretchen.
MARIA PAIU
Chirurg

'De beste Personal Trainer dat je kan hebben.'

Sander is de beste personal trainer die je kunt krijgen. Zijn training is altijd maatwerk en hij besteedt niet alleen aandacht aan het fysieke maar ook aan het mentale. Hij is geduldig en motiveert op een manier die bij je past. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop hij werkt en de resultaten. Ik kan hem van harte aanbevelen als personal trainer. Als persoon is hij erg aardig, begripvol en geduldig. Dank u, Sander!
NIENKE NIJDAM

'Fun in Fitness' ​

Als je op een uiterst plezierige maar toch intense manier wilt trainen, zou ik Sander van harte aanbevelen. Ik sport nog redelijk regelmatig, maar fitness interesseerde me totaal niet. Sander slaagt er echter ongelooflijk goed in om fitness en personal training op een hele prettige manier te brengen, zonder je persoonlijke doelen uit het oog te verliezen.
YVES VAN DURME

'200% inzet voor zijn klanten' ​

Sander wijdt 200% van zijn inspanningen aan zijn klanten, omdat hij ervan houdt hun succes te vieren.
ANUJ ZAVERI
Marathon Finisher

'Hersteld van hernia'

Sander is een zeer gedreven trainer die je altijd motiveert om verder te gaan. Hij helpt je op alle gebieden die nodig zijn om je doelen te bereiken. We zijn begonnen met revalidatie van een hernia in mijn rug waar ik al een tijdje last van heb. Met de juiste oefeningen zorgde hij ervoor dat ik in korte tijd weer voluit kon trainen. Dank u!
JONAS VERRAEDT
Boekhouder

'Absoluut een aanrader' ​

Het is erg fijn om met Sander te trainen. Naast dat hij zeer vaardig is en weet waar hij het over heeft, is hij ook zeer toegewijd en betrokken. Hij heeft de nodige kennis om je te motiveren. Hij houdt rekening met lichamelijke kwalen en pusht je om net dat beetje extra te kunnen doen (zonder lichamelijke pijn). De training vloog voorbij met het nodige stukje humor. Het is zeker een aanrader!
KIM AGNEESENS

'Absoluut aanbevolen!' ​

Mijn man en ik werkten een jaar met Sander samen en ondanks zeer uiteenlopende doelstellingen (gewichtsverlies - spieropbouw) heeft hij ons beiden perfect begeleid. Bij Sander kan je rekenen op een constante opvolging en bijsturing waar nodig, en dit niet enkel tijdens de trainingen zelf. Indien gewenst wordt er een voedingsschema op maat opgesteld en ook het mentale welzijn wordt niet uit het oog verloren. Een absolute aanrader dus!
EVA EN JAN

'Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen!' ​

Op het moment dat ik Sander om hulp vroeg bij mijn gewichtsverlies, had ik nooit gedacht dat ik zo'n transformatie zou doormaken. Na een gratis intake werd al snel duidelijk dat Sander de man voor de job was. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik mijn doelen effectief bereikte. Maar ik was verrast dat ik dit eerder heb kunnen bereiken dan verwacht en daar ben ik Sander eeuwig dankbaar voor. De resultaten waren een teamprestatie. Zonder die zware maar zeer lonende trainingen en motivatie was ik niet geweest waar ik nu ben, 15 kilo lichter en 50 cm dunner! En misschien nog wel belangrijker, zelfverzekerd in mijn vel en klaar om verder te werken aan mijn lichaam.
LIESELOTTE VAN TIEGHEM

'Een grote mijlpaal.' ​

Mijn verhaal bij Sander startte in november 2021. Sander gaf van in het begin een vertrouwd gevoel. Het leek alsof ik aan het sporten was met een vriend. Na 4 maand trainen met Sander kon ik mezelf, zonder enige hulp, optrekken. Een grote mijlpaal voor mezelf. Wanneer ik 5 maand met Sander trainde haalde ik mijn laagste vetpercentage zijnde 18,5%. Na een jaar met hem gewerkt te hebben was mijn doel bereikt. Ik raad hem ten zeerste aan en zeker als je niets kent van de fitnesswereld.
ADP

'Eindelijk zichtbaar resultaat!' ​

Eindelijk zichtbaar resultaat! Ik heb al alles geprobeerd maar zonder enig succes. Heel erg bedankt voor de deskundige begeleiding Sander!
AMELIE FRIEDRICH